Re-Spice Academy vanaf nu gemakkelijk toegankelijk!

Hi Reader

Re-Spice Academy van rebels in business bestaat deze maand precies één jaar!


Het eerste jaar van ons online leerplatform, uniek voor de skincare branche is gevlogen en was goed gevuld met marketing- en salestips, nieuwe connecties en waardevolle feedback.

Om onze eerste mijlpaal te vieren, willen we nog meer professionals toevoegen in onze Experten-community en nog meer toegankelijkheid creëren voor jou als B2B professional in de skincare branche.

Of je nu verder wilt ontwikkelen in ondernemerschap of professionele groei nastreeft, je kan op ons rekenen!

Welke ‘spicy’ injectie had jij het afgelopen jaar?

Van klantenbinding tot hospitality, van personal branding tot prijspsychologie en van grenzen stellen tot loopbaanbegeleiding: onze experten community heeft met plezier hun expertise gedeeld om jou te inspireren en je professionele groei te stimuleren.

Jullie hadden ook een opmerkelijke favoriet: de videoreeks van ONLINE ED! Ellen leerde ons in deze 7 videolessen alles over het beschermen en te beveiligen van je online aanwezigheid tegen hackers.

“Choose champions who push you to be your best!”

Wat biedt Re-Spice Academy het komende jaar?

In het afgelopen jaar heeft Re-Spice Academy ongeveer vijftig professionals zoals jij actief geholpen met het verbeteren van kennis en vaardigheden.

Innovatie, daadkracht en samenwerking staan centraal bij rebels in business en
Re-Spice Academy. Daarom schakelen we daadkrachtig over van Huddle naar het zeer toegankelijke Vimeo platform.

5 voordelen voor jou:

  • Online ‘publieke’ microlearning: Quickwins, trends en praktijkinformatie die je kunt volgen in amper 30 minuten, waar en wanneer jij wilt. Blijf ook het komende jaar genieten van 24/7 business support. Mis geen enkele update van het leeraanbod en volg alle updates via Instagram én de nieuwsbrief!
  • Direct toepasbare en betrouwbare informatie: for free!
  • Live workshops: Eén van de online communicatie microlearnings wordt omgezet in een praktische live workshop! De vraag vanuit merkleveranciers voor businesssupport is groeiende en hier pikken we vanuit rebels in business maar al te graag op in. Stay tuned!
  • Trend watchers: Vanuit onze achtergrond en opgebouwde expertise in marketing,educatie en sales zit het opvolgen van trends en verandering in de cosmedische sector in ons DNA. Je mag blijven rekenen op onze unieke, eerlijke, no-nonsense visie.
  • Netwerkcommunity: Re-Spice Academy blijft hét unieke business platform voor het delen van kennis en het opbouwen van een ondersteunend netwerk van gelijkgestemde professionals.

“Shinen op Instagram”
Nathalie Keers

We zijn blij om aan te kondigen dat de video van Nathalie Keers over “Succes op Instagram” nu online staat. Via deze kun je de video gemakkelijk bekijken, zonder enige verplichting. Dit is jouw unieke kans om waardevolle inzichten en strategieën te leren van een expert in de sector.

Over Nathalie Keers: Nathalie Keers is Marketing Sidekick voor ondernemers in de beauty-, health- en selfcare-sector. Haar overtuiging is dat je met een betekenisvolle missie en een strategische marketingaanpak je droombedrijf kunt realiseren. Haar specialisaties zijn positionering, merkstrategie en contentcreatie.

In haar Masterclass “Shinen op Instagram” deelt ze een unieke strategie voor meer succes op Instagram en geeft ze al haar waardevolle tips en tricks om volgers om te zetten in betalende klanten. Je kunt haar vinden op Instagram onder de naam Studio Keers.

“Strategic growth is the bridge between a vision and its reality.” – Ann & Karolien

Let’s revitalize

Loop je toch vast in het zelfstandig doorpakken van onze online tips en/of adviezen? Voel je meer voor een échte live spice injectie, een samenwerking aan je lange termijn visie en een team dat je plannen omzet in concrete doelen?

Plan dan eens een verkennend gesprek in en stel ons je ondernemersvraag.

Ons doel is om jouw unieke ideeën en plannen, die nu nog onzichtbaar zijn, om te zetten in doelen met deadlines en zichtbare resultaten! 😉

Rebelse groeten

Ann en Karolien

Volg ons via deze kanalen:

Categories:

Tags:

Comments are closed

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.