Let’s revitalize
your business

Begeleiding op maat van jouw bedrijfsstructuur en en merken!

Een rebel komt in vele vormen…

Jouw business revitaliseren doen we op verschillende manieren om tegemoet te komen aan de behoeften van jou en je onderneming.

Ann Reyns

AUDIT

Hoe relevant is jouw aanbod?

In deze dynamische en concurrentiële omgeving, is een gedegen business development strategie cruciaal om jouw producten/apparatuur bij voldoende verkooppunten te verdelen en jouw marktaandeel stabiel te houden en te doen groeien. Business development loopt doorheen heel je organisatie en vraagt structuur en organisatie. 


CASES

Heeft mijn merk een toekomst in België?

Wij zijn dé ideale partner om de relevantie en slaagkansen van jouw (nieuw) merk in kaart te brengen. Waar ligt het potentieel en de groeikansen én hoe speel je hierop in.


MENTORING

MENTORING

Hoe kan jij als CEO of manager groeien?

Wanneer je een interne business partner mist om mee te overleggen en te brainstormen, dan is een mentor met relevante kennis uit de sector een zeer waardevolle aanvulling. Rebels in business heeft ondertussen al meerdere CEO’s en managers mogen begeleiden en inspireren. Hoe wil jij groeien?


Wij werken steeds vanuit de wensen en behoeften van jouw verkooppunten en stellen,
in combinatie met onze kennis en knowhow, jouw bedrijfsprocessen hierop af.

Hoe ziet de Belgische markt eruit? Welke behoeften lossen onze merken op voor Belgische instituten? Welke Belgische verkoopkanalen sluiten aan bij onze merken?

Rebels in business onderzocht bovenstaande vragen en gaf ons antwoorden in een gedetailleerd verslag.


Babassu brands
Multibrand distributeur

Babassu Brands

Hoe functioneert mijn sales team productiever? Hoe laten wij onze afdelingen samenwerken? Hoe wordt onze ondersteuning voor onze salons succesvoller? Willen jullie ons trainingsaanbod optimaliseren naar de behoeften van onze klanten, “international proof” maken en onze trainers trainen?

Rebels in business heeft gedurende onze jarenlange samenwerking op projectmatige basis oplossingen aangereikt, gebrainstormd en operationeel de handen uit de mouwen gestopt!

Décaar
Skincare brand

Décaar

Wij hebben behoefte aan strategisch advies, structuur, kennis & knowhow om onze sales, marketing en educatieafdelingen vorm te geven.


Rebels in business staat ondertussen 2 jaar aan onze zijde en begeleiden en adviseren zowel mijzelf (CEO) als onze educatiemanager op strategisch en soms operationeel gebied.


glo skin beauty
Skincare brand

glo Skin Beauty

Kan jij een rebel aan je zijde gebruiken?

Doe beroep op onze diensten om sneller, productiever en efficiënter oplossingen en antwoorden te krijgen op zowel jouw strategische als operationele vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.