Meer dan 35 jaar ervaring in de skincare branche

Ann Reyns

Meer dan 15 jaar relevante ervaring als
sales-, retail- en marketing/communicatiemanager
(mijn volledige profiel kan je raadplegen via de LinkedIn button onder mijn naam)

Karolien De Bie

20 jaar relevante ervaring als
account manager en trainingscoördinator
(mijn volledige profiel kan je raadplegen via de LinkedIn button onder mijn naam)

Beauty meets Business


In 2021 verenigden Karolien De Bie en Ann Reyns hun kennis en expertise die ze door de jaren heen binnen de skincaresector opgedaan hebben om als bruggenbouwer en business coaches de beauty industrie te begeleiden en te inspireren .


De rebelse visie


Toenemende concurrentie. Een grote innovatiedrang. Een constante evolutie in de wensen en behoeften van klanten. Enthousiaste medewerkers aantrekken en blijven motiveren. Als professional in de skincaresector sta je voor tal van uitdagingen.   Businessadvies die voor veel andere sectoren geldt, kan je bovendien niet zomaar toepassen op de skincarebranche.

Bij rebels in business  omarmen we deze uitdagingen! Als  strategische consultants met een jarenlange ervaring in de sector begrijpen wij perfect waar je voor staat. Met een grote portie enthousiasme, passie en lef, gecombineerd met een rebelse spirit, begeleiden we jouw ambitieuze distributiebedrijf of instituut naar een   futureproof strategie.

Met onze unieke re-spicemethode brengen we jouw business naar een hoger niveau. We beginnen vanuit een   helicopterview, maar gaan vervolgens voor een deep dive in je marketing, communicatie, sales en teamwerking.   We ontdekken hiaten en opportuniteiten en zoeken naar haalbare, out-of-the-box oplossingen waarmee je het verschil maakt. En daarna? Start (re)focused!

Gericht op concrete doelen pakken we je uitdagingen stap voor stap aan. Samen maken we jouw ambities waar  . Wil je nog meer ondersteuning bij de concrete aanpak? Dan kan je ook op ons rekenen voor follow-up en hulp bij de implementatie van alle geplande acties.

Waarin we bij rebels in business een stapje verder gaan dan de meeste consultants?   We laten ons niets wijsmaken. En ook ja-knikken is echt niet ons ding: we schakelen vlot én onderbouwd en maken ook het onbespreekbare bespreekbaar. Omdat we willen dat je vooruitziend en vooruitstrevend op gezonde, stevige fundamenten kan verder bouwen. Zeker in onze dynamische skinsector, waar wendbaarheid het sleutelwoord is als je een business wil realiseren met impact.


De rebelse missie

Tegendraads, vooruitziend en … door en door gespecialiseerd. Daarmee willen we bij rebels in business zowel extra frisheid als pit in je bedrijf brengen. We zijn Ann en Karolien, twee strategische consultants met grote passie voor de skincaresector. Vanuit een jarenlange ervaring en expertise in deze branche, adviseren we zowel distributeurs als gevestigde en startende cosmedische instituten om hun business strategisch te optimaliseren en te laten groeien.

Van marketing tot communicatie. Van sales tot teamwerking.
Rebels in business begeleidt jou naar een resultaatgerichte strategie met concrete handvaten om over te gaan tot actie. Daarbij vertrekken we vanuit de fundamenten van jouw bedrijf én je specifieke uitdagingen. De rode draad? Onze unieke  re-spice methode .

Ons advies is praktisch toepasbaar, zeer doelgericht en altijd op maat. Met handige tools en een plan van aanpak dat werkt. Zelfs voor een training in je bedrijf of hulp in je eigen opleidingsafdeling kan je bij rebels in business terecht. Samen met jou en je team zetten we onderbouwde stappen naar straffe resultaten.

Ons doel? Met enthousiasme, expertise en een rebelse spirit jouw ambitieuze bedrijf naar een next level tillen. Want alleen met een vooruitziende en vooruitstrevende strategie onderneem je future-proof en blijf je relevant in de beautysector.


Ben jij een professional in de skincaresector?

Maak gebruik van onze expertise en jarenlange opgebouwde kennis om jouw bedrijf, je team en/of jezelf te laten groeien door middel van onze hybride begeleiding, training en/of gerichte ondersteuning.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.