Let’s rebel

Een rebelse “business coaching” voor de beautysector!

Strategisch advies 

Omdat elk instituut, huidkliniek of parfumerie uniek is, hebben we verschillende samenwerkingsvormen:

business consultant

Business scan

Laat jouw bedrijf eens scannen door een expert. Je zal versteld staan welke actiepunten uit de audit naar boven komen waardoor jouw onderneming sneller en gerichter zal groeien.

DEEP DIVE MENTORING

Deep dive mentoring

Wij geloven sterk in de touwtjes zelf in handen houden. Als mentor leren wij jou graag hoe je een effectief marketingbeleid voor jouw salon hanteert. 

Marketing solutions

Heb je écht geen tijd om jouw sociale media consequent uit te voeren? Mis je inspiratie voor het schrijven van teksten voor jouw e-mailmarketing en/of websiteteksten? Samen met ons team van experten voegen we daad bij het woord!

Rebelse “business coaching” in de praktijk

Ik heb nood aan een helder marketingplan en een effectieve verkoopstrategie.

Werken aan structuur en strategie in je zaak is enorm belangrijk. Ik had nood aan een sparringpartner. Iemand met een kritische blik die ervaring heeft in de skincare sector en dus weet waarover ze spreekt. En voila, ik kwam met dit geweldige team in contact! 💥

Het gevoel om ook eens ondersteund te worden en te kunnen kijken door een andere bril gaf mij meer rust, veel meer duidelijkheid en helderheid om de puntjes op de I te zetten.


naturelle
Skincare center

Schoten

An: “Ik omring me graag met experten die met weinig woorden begrijpen waar ik naar op zoek ben. Iemand met een eerlijke mening.” Ik zocht en vond bij Ann en Karolien de strategische én praktische support voor de groei van mijn pure wellbeing concept en van mijn team.”

Onze band met An strekt zich uit over een decennium, beginnend toen zij in haar salon werkte met Dermalogica en Karolien haar trainer was in merkontwikkeling en groei.

Het nieuws van onze missie om gedreven ondernemers in de branche met een rebelse spirit strategisch te ondersteunen in langetermijngroei en ontwikkeling bereikte An bijna 3 jaar geleden. Sindsdien werken we nauw en succesvol samen aan het verwezenlijken van haar ambitieuze doelen.

Be Pure
Skincare center

Beerzel

Kim benaderde ons met een ambitieus plan: een uitbreiding van haar zaak en herinrichting van de ruimtes. Met een passie voor groei en een groot hart voor haar klanten, zocht ze advies over de optimale opstelling, productselectie en eyecatchers voor haar zaak.

Tijdens onze brainstormsessie schakelden we, na het scannen van de knelpunten en groeibehoeften, doelgericht naar een daadkrachtige strategische aanpak om nieuwe klanten aan te trekken op het gebied van offline én online communicatie.


skinmatters tessenderlo
Skincare center

Tessenderlo

re-spice
werkmethode

Onze re-spice werkmethode is een modulair systeem omdat elke ondernemer andere behoeften heeft en wij hierdoor op maat werken. Na de audit (fase 1) en het opstellen van een actieplan (fase 2) stemmen we af welke actiepunten wij uitvoeren en wat jij en/of je team zelf aanpakken. 

Omdat wij na een audit (fase 1) en eventuele uitgevoerde taken (fase 3) jouw business goed kennen, is een adviesraad/klankbord (fase 4) doorheen het jaar een waardevolle service om de samenwerking verder te verzilveren en te maximaliseren.

Samen gaan we voor groei!

rebels in business werkwijze

Fase 1 & 2:
Squeeze inspired & start refocused

Tijdens de squeeze inspired  scannen wij jouw onderneming. Dit is de fase waarin we jou en je onderneming leren kennen en onder de loep nemen.
We gaan grondig te werk en bespreken voor de audit of er processen zijn die we extra onder de loep moeten nemen.

Na de audit ontvang je een verslag en een actieplan om ofwel zelf aan de slag te gaan of in samenwerking met ons bepaalde pijnpunten aan te pakken, jij start (re)focused.

Voordelen

Een kleine investering met een grote impact voor jouw bedrijf + injectie van kennis & knowhow

Resultaat

Daadkracht, duidelijke visie en lange termijn groei.


Fase 3
Score Ambitious
Deep dive mentoring

Na de audit en plan van aanpak bespreken we de verdere samenwerking. De actiepunten zijn gekend. Samen pakken we de nodige zaken en staan we jou bij als mentor.

Voordelen

Jij en/of je team worden geïnspireerd met onze creatieve oplossingen.

Resultaat

Ervaar controle over jouw skin business, meer zelfzekerheid, een hogere productiviteit van je team, hoger bon bedrag per klant, instroom nieuwe klanten, loyalere klanten,…

Fase 4:
Scale up progressive

Ook na de deep dive mentoring is een ongoing samenwerking zinvol.
Een klankbord om nieuwe ideeën te pitchen of de veranderingen in het salon verder op te volgen, zorgt ervoor dat eerdere investeringen rendabel blijven.

We houden vinger aan de pols en toetsen af wat de verwachtingen van de hedendaagse consument zijn versus jouw product- en behandelaanbod.

Voordelen

Ondernemen doe je niet alleen. Een sparringpartner is goud waard om snel en efficiënt te schakelen.

Resultaat

Je wint aan tijd en
spaart budget uit. 
Je ervaart een constante injectie aan kennis & knowhow.

“Change is frequently pioneered and designed by rebels”

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.