Let’s re-spice

Als strategisch experten delen wij graag de kennis, knowhow en inzichten die wij doorheen onze werkervaringen als werknemers maar ook als consultants vergaren. 

Als distributeur is een divers en diepgaand aanbod van trainingen van cruciaal belang om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse schoonheidsspecialiste. Wanneer jij merkt dat jouw aanbod niet in lijn ligt met de verwachtingen van jouw klanten, dan heeft dit invloed op jouw groei. 

Samen met jouw team stemmen wij jouw on- en offline aanbod af op de gedetecteerde behoeften, zowel strategisch als operationeel. 

Train de trainer kan je letterlijk nemen omdat wij onze kennis en knowhow overbrengen aan jouw team van trainers zodat ook zij groeien in hun functie.

Leuk weetje…Karolien heeft jarenlang als senior educator en coördinator de educatieafdeling van Dermalogica vormgegeven. 

Ik wil met jullie onze educatieafdeling optimaliseren!


Investeren in jouw teamleden doet jouw bedrijf groeien. Naast een verhoogde productiviteit, verhoog je tevens de goesting om te werken en de loyaliteit van jouw werknemers. Omdat behoeften van teamleden specifiek zijn, werken wij op maat. Na een grondige analyse van de groeimogelijkheden, verwachtingen en vragen van de teamleden, stellen wij jou een opleidingsplan voor. Hybride werken we samen aan de groei van jouw teamleden.

Voorbeeld: 

De rol van de accountmanager evolueert snel – van simpelweg vertegenwoordiger naar een strategische businesspartner/businesscoach.

Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de ondernemers in de skincaresector werken met een doordacht businessplan.

Geef jouw salesteam de kracht om zich te ontwikkelen tot echte businesspartners. Door naast merkgerelateerde content ook nadruk te leggen op zakelijke ondersteuning in de salesgesprekken, versterk je de positie van jouw merk aanzienlijk. Is jouw salesteam klaar voor de toekomst?

Wij fungeren als add-on strategische trainingspartner en brengen een extra dosis dynamiek naar jullie kwartaal meetings en begeleiden je hulptroepen naar de next level.

Laten we samen jouw strategieën versterken!

Jouw educatieteam bestaat één voor één uit ervaren en zeer getalenteerde trainers binnen hun vakexpertise. Werken met gastdocenten – experten op andere vakgebieden – zorgt voor een mooie verbreding van jouw aanbod. Onze vakexpertise om een gastles te geven aan jouw klanten bevindt zich binnen de praktische toepassingen van sales, marketing & communicatie en algeheel bedrijfsbeleid voor instituten.

Praktisch voorbeeld: Verhoog je online zichtbaarheid voor meer klanten (veel gevraagd onderwerp)

Hoe vergroot je de online zichtbaarheid van jouw salon én merken door sociale media, websites en e-mailmarketing strategisch in te zetten en hoe heeft dit invloed op het aantrekken van nieuwe klanten?

Als gastdocent bieden we een praktische business workshop van een halve dag (3 uur) waarin we leren werken vanuit een jaarplan met focus op de website, sociale media kanalen en e-mailmarketing. We koppelen dit aan het beschikbaar materiaal van de merken en leren saloneigenaars en teamleden productief te zijn door een
“big picture structuur”.

Wil je ons als gastdocent boeken? Laten we de mogelijkheden bespreken voor een op maat gemaakt programma!


Beschik je als distributeur over een mooi aanbod aan “offline” trainingen en wil je je aanbod uitbreiden naar een “online” leerprogramma om zo jouw klanten nog meer tegemoet te komen aan hun verwachtingen en behoeften? Wij ondersteunen graag!

Vanuit onze jarenlange expertise stellen we op maat van jouw klanten een online aanbod samen en begeleiden we jouw trainers bij de organisatie, het opstellen en vormgeven van de nieuwe trainingen. Indien nodig voorzien wij zelfs alle communicatie rond de lancering en opvolging.

Na de lancering volgen we samen de inschrijvingen en feedback van de cursisten op en stellen we bij waar nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.