Rebels talk
Artikels die jouw instituut doen groeien

rebels in business


PRO Esthetic #67

In onze Future Proof rubriek willen we je graag uitdagen om op zoek te gaan naar je eigen DNA. We starten klein en ontwikkelen graag samen met jou de ruggengraat van je onderneming, de grondvesten die jouw business veranderen. Met deze stevige onderbouw kan je een businessplan opstellen en een sterke strategie ontwikkelen, om zo van je schoonheidssalon een winstgevend bedrijf te maken. Dit allemaal op jouw manier en ritme.

investeren in de skincare branche


Doordacht investeren, hoe doe je dat?

In het voorjaar kriebelt het harder dan anders om te investeren en nieuwigheden te ontdekken.

Hoe zie je door het bos de bomen tussen het steeds meer gelijklopende aanbod?

Hoe bepaal je voor je skin business wat écht nodig is versus wat je denkt dat nodig is?

schoonheidsinstituut


Optimaliseer je product- en behandelaanbod

Stel jij jezelf deze vraag wel eens wanneer je doorheen je instituut wandelt?

Hoe goed heb jij op je netvliezen wat wel en wat niet werkt en wat (dringend) aan verandering toe is om je instituut te laten groeien?


rebels in business

Huid scan… OH YES
Business scan… OH NO

PRO Esthetic #69

Iedereen is bereid om een huidscan te laten uitvoeren en zijn auto voor nazicht geregeld binnen te doen. Wanneer sprake is van een business – fundamenteel in de opbouw en vestiging van een gezonde zaak – zijn ondernemers en dus ook salon ondernemers eerder terughoudend.

A-typische schoonheidsspecialistes in de skincare branche

A-typische schoonheidsspecialistes

Of je nu een hoge functie bekleed bij een multinational of als verpleegster werkt… eens de microbe voor huidverzorging onder je huid kruipt, komt het er vroeg of laat onder verschillende vormen uit!

De weg naar een bloeiende carrière in de skincare branche ligt voor iedereen open mits een gedegen herscholing.

Fanocratie, het geheim achter succesvol ondernemen

In deze blog gaan we het hebben over een nog vrij onbekend maar hedendaags en niet te negeren concept genaamd “fanocratie” en hoe je dit toepast in de skincaresector. Als skin ondernemer is het van cruciaal belang om een sterke en toegewijde klantenkring op te bouwen, en fanocratie helpt je om dit te bereiken.

maison sisley antwerp

Breng beleving in jouw skin business

Stap binnen in de betoverende, open minded wereld van skincare centers, waar klanten worden ondergedompeld in een zee van verwennerij en waar een persoonlijke connectie centraal staat. De trend om klanten te verwennen en een onvergetelijke ervaring te bieden, is overal voelbaar. Schoonheidsinstituten doen er alles aan om drempelverlagend te werken, met als doel een diepgaande klantconnectie te creëren.

Huidinstituut Naturelle

CASE STUDY

We krijgen al eens de vraag, wat doen jullie nu exact? Enerzijds een gemakkelijk te beantwoorden vraag maar omdat wij op maat van elke aanvraag werken, blijft het algemene antwoord vaag. Vandaar dat we starten met een reeks case studies die we met jou willen delen. Doelstelling is om je zo mee te nemen in onze werkzaamheden en je een gedetailleerder beeld te geven over wat wij doen wanneer een instituut, huidkliniek of parfumerie onze hulp inschakelt.

CASE STUDY

Meet Belle4Beauty!

Er werd één duidelijke wens door Isabel uitgesproken. Structuur! Isabel is een vat vol ideeën. Zij is een creatieve duizendpoot en een ondernemer is hart en nieren. Ze had een mentor nodig om haar plannen vorm te geven, om prioriteiten te stellen en om vanuit een extern oogpunt kritisch naar haar business te kijken en feedback te geven.

Neem controle over je communicatie

Samenwerken met externe partners moedigen wij aan om expertise toe te voegen aan je ondernemersschap. Echter wanneer je “afhankelijk” wordt van een dienst, zijn wij van mening dat je dit beter zelf in handen neemt. 

Externe partner skincare branche

De toenemende populariteit van freelance consultancy in de skincare branche

In de voortdurende zoektocht naar innovatieve strategieën en een spot on aanpassingsvermogen in deze dynamische skincare branche, is het een voorrecht om als pioniers in het strategisch mentoren van professionele skincare ondernemers de opkomst van freelance consultancy bespreekbaar te maken.

” Revolt for progress,

rebels for change”

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.