Let’s freelance

Op zoek naar een freelancer met tonnen ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker onze profielen!

Everyone needs
a rebel on his side

Meet Karolien


Heb je (tijdelijk) handen te kort op jouw educatieafdeling wegens zwangerschapsverlof, ziekte, personeelswissel of tijdelijk te veel werk? Heb je behoefte aan iemand die de coördinatie, administratie en organisatie van jouw team uit handen neemt zodat jouw trainers zich kunnen bezighouden met wat zij het liefste doen, namelijk training geven? 

Neem contact op met Karolien! Zij ondersteunt en begeleidt jouw educatieafdeling op een gestructureerde en impactvolle manier én voorziet deze (weer) van de nodige zuurstof!

Meet Ann


Heb je (tijdelijk) handen te kort op jouw marketingafdeling wegens zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of vervanging voor jouw manager? Heb je behoefte aan een tijdelijk “senior strategisch profiel” om jouw marketing afdeling vorm te geven? Lanceer je een nieuw merk en brengt dit teveel werk met zich mee voor je huidige team?

Neem contact op met Ann! Door haar jarenlange ervaring kent zij de knepen van het marketing- en communicatievak en zorgt zij op een rebelse, efficiënte en productieve manier voor dynamiek op jouw marketingafdeling!


Freelancers zijn dé oplossing voor hedendaagse ondernemingen

De voordelen van Ad Interim Management en Freelancers voor distributeurs in de skincaresector

In een wereld die steeds dynamischer wordt, is flexibiliteit de sleutel tot succes voor bedrijven. Het inzetten van ad interim management en freelancers biedt aanzienlijke voordelen die de gezondheid, flexibiliteit en toekomstbestendigheid van een bedrijf versterken.


 1. Directe toegang tot expertise: Ad interim managers en freelancers brengen een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Voor distributeurs in de skincare sector betekent dit directe toegang tot professionals met diepgaande kennis van de industrie, inclusief trends, regelgeving en consumentengedrag.

 2. Flexibiliteit in werkkracht: Door een mix te voorzien van ad interim managers, freelancers en vaste werknemers, zijn distributeurs wendbaar om in te spelen op veranderende behoeften en seizoensgebonden trends. De combinatie van vaste werknemers die het bedrijf goed kennen en experten die hun knowhow en kennis delen, vormen een accelerator voor het bedrijf! 
  Volgens een rapport van Deloitte heeft meer dan 80% van de bedrijven wereldwijd plannen om hun flexibele personeelsbestand uit te breiden, waarbij ad interim managers en freelancers een belangrijke rol spelen in het bereiken van deze doelen.

 3. Kostenbesparing: Vaste werknemers brengen vaak hoge overheadkosten met zich mee, zoals salarissen, extralegale voordelen, opleidingen enz…. Ad interim managers en freelancers bieden een kosteneffectief alternatief, waarbij bedrijven alleen betalen voor de daadwerkelijk geleverde diensten, zonder extra uitgaven voor personeelsbeheer. 
  Uit onderzoek blijkt dat bedrijven tot wel 30% kunnen besparen op personeelskosten door gebruik te maken van ad interim managers en freelancers in plaats van vaste werknemers (bron: Forbes).

 4. Snelle implementatie van innovatie: In een snel evoluerende sector zoals skincare is het cruciaal om innovatie snel te omarmen.
  Ad interim managers en freelancers kunnen snel worden ingezet om nieuwe strategieën te ontwikkelen en te implementeren, waardoor bedrijven een concurrentievoordeel behalen.
  Een studie uitgevoerd door McKinsey & Company onthulde dat bedrijven die snel kunnen innoveren en nieuwe strategieën implementeren, gemiddeld 20% meer winstgevendheid en 30% hogere groei behalen dan hun concurrenten.

 5. Minimalisering van risico’s: Het inhuren van vaste werknemers brengt bepaalde risico’s met zich mee, zoals langdurige contractuele verplichtingen en potentiële juridische complicaties bij ontslag. Door te kiezen voor ad interim management en freelancers kunnen distributeurs deze risico’s minimaliseren en zich flexibel aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. 
  Volgens het US Bureau of Labor Statistics worden gemiddeld 30% van de nieuwe aanwervingen binnen de eerste twee jaar beëindigd. Door te kiezen voor ad interim management en freelancers kunnen distributeurs deze hoge omzetkosten vermijden en flexibel blijven in hun personeelsbeleid.

Kortom, investeren in ad interim management en freelancers is niet alleen een slimme zet voor distributeurs binnen de skincare sector, maar ook een essentiële stap om future proof te ondernemen. Een match made in heaven!

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.