Hi Reader

Bij rebels in business staan innovatie, daadkracht en samenwerking al 3 jaar centraal in alles wat we doen. Met onze strategische expertise helpen wij bedrijven in de cosmetica sector om op een projectmatige manier te groeien en versterken. Onze expertise in strategische vraagstukken stelt ons in staat om ook jouw bedrijf in de branche op een projectmatige manier te ondersteunen en te versterken.

Succesverhalen van onze klanten:

  1. Optimalisatie van een trainingsafdeling: Een jonge Benelux distributeur in de skincare branche had te maken met een inefficiënt opleidingsplan en een gebrek aan structuur. Tijdens een 6 maand durend project hebben we de trainingsafdeling geoptimaliseerd en opnieuw ingericht. Hierdoor kan het management en het team nu met eigen krachten verder bouwen op de solide basis die we concreet hebben vorm gegeven. Resultaat? Een efficiënter plan, verhoogde effectiviteit en enthousiaste klantreacties!
  2. Herstructurering en strategieontwikkeling: Een Belgische mono-brand merkleverancier stond voor de uitdaging om al haar afdelingen te herstructureren en een duidelijke strategie te ontwikkelen. Met onze begeleiding werd een gedetailleerd strategisch plan geïmplementeerd waardoor het loyale team nu gefocust en gestructureerd werkt. Een 3-fasen salesproces werd met succes ingevoerd. Om de vinger aan de pols te houden, schuiven we maandelijks aan bij de teammeetings.
  3. Marktonderzoek en businessplanning: Wanneer een unieke distributeur wilde uitbreiden naar de Belgische markt maar onzeker was over het potentieel, dan ben je met deze vraag bij rebels in business zeker aan het juiste adres. Door een uitgebreid marktonderzoek en een zorgvuldig ontwikkeld businessplan, kreeg het bedrijf de inzichten en strategieën die nodig waren voor een succesvolle marktintroductie. Tijdens onze laatste follow-up call kregen we te horen dat ons marktonderzoek heeft geleid tot de aanwerving van een accountmanager die nu met vertrouwen de Belgische markt bewerkt.
  4. Teamuitbreiding en profielbepaling: Een snelgroeiend Nederlands bedrijf wist niet welk profiel het beste zou passen voor verdere groei. Door onze ondersteuning bij de teamuitbreiding en het definiëren van de juiste profielen, werd een Managing director aangesteld die perfect voldoet aan de behoeften van de organisatie en de CEO. Dit heeft bijgedragen aan een soepelere groei waar persoonlijke ondersteuning en een sterker team centraal staat.

Ann brengt uitgebreide expertise in (digitale) marketing en communicatie, terwijl Karolien uitblinkt in training en teamcoördinatie. Samen vormen wij een krachtig team dat je helpt om vanuit marketing en educatie, je sales te verhogen en je bedrijf vanuit je kernwaarden te laten groeien.

Let us inspire you!

Wij injecteren onze kennis & knowhow in jouw bedrijf.

Heb je behoefte aan extra handen op jouw marketing OF educatieafdeling, ook dan kan je bij rebels in business terecht. Naast onze duo-opdrachten, werken wij ook individueel als freelancer.

Wanneer is het slim om een freelancer in te zetten?

🌶️Er is een openstaande vacature op je marketing of trainingsafdeling die moeilijk te vullen is

🌶️Je ervaart een piek in werkzaamheden en je weet nog niet of deze piek tijdelijk of permanent is

🌶️Je overweegt een vaste medewerker aan te werven, alleen weet je nog niet zeker welk profiel je precies nodig hebt

Wat zijn de voordelen van het inzetten van een freelancer?

Invullen van openstaande posities zonder lange inwerkperiode: een freelancer zal tijdelijk de rol vervullen en de onboarding van een nieuwe werknemer verzorgen.

Testen of je een nieuwe medewerker nodig hebt: Een freelancer helpt mee bepalen of een permanente aanwerving noodzakelijk is.

Ruimte voor strategische aanpassingen: Met een zelfstandige aan je zijde, voer je strategische veranderingen door en worden medewerkers, die zich eventueel aan het heroriënteren zijn, ondersteunt in hun professionele groei.

Naast continuïteit op jouw afdeling, injecteert een freelancer ook knowhow en ervaring in jouw bedrijf. Een zeer waardevolle zet!

Heb je extra werk, een project of ben je aan het rekruteren? Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.

Denk je na het lezen van deze nieuwsbrief … ‘Ik kan die extra ondersteuning gebruiken!’ Neem contact met ons op.

Ann en Karolien hebben elk meer dan 15 jaar ervaring in de skincare branche.
Als freelancers en sparringpartners helpen wij je bij het nemen van effectieve beslissingen en het realiseren van groei.

Net die betrokkenheid in de cosmetica sector maakt het mogelijk om samen met jou strategische stappen te zetten richting groei.

Plan een korte overlegsessie hier in,

wij staan klaar om jouw sidekick te zijn!

Rebelse groeten
Ann & Karolien

Volg ons via deze kanalen:

Categories:

Tags:

Comments are closed

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.