CASE STUDY


We krijgen al eens de vraag, wat doen jullie nu exact? Enerzijds een gemakkelijk te beantwoorden vraag maar omdat wij op maat van elke aanvraag werken, blijft het algemene antwoord vaag.

Vandaar dat we starten met een reeks case studies die we met jou willen delen. Doelstelling is om je zo mee te nemen in onze werkzaamheden en je een gedetailleerder beeld te geven over wat wij doen wanneer een instituut, huidkliniek of parfumerie onze hulp inschakelt.

Meet… huidinstituut Naturelle


Stephanie, aka positieve energieke bruisbal, is de trotse eigenaar van haar huidinstituut Naturelle. Kort na de zomer belde ze ons op. Ze volgde ons al een tijdje via Instagram en kende Karolien van bij Dermalogica waar Karolien meer dan 10 jaar als educator gewerkt heeft. Stephanie voert het merk Dermalogica en kwam daar op training.

Behoefte van Naturelle


Stephanie had twee duidelijke vragen: ze wou een helder marketingplan en een effectieve verkoopstrategie. Als een rasechte onderneemster heeft ze veel ideeën en weet ze heel goed waar ze naartoe wilt gaan, echter ontbrak haar “HOE” ze haar doelstellingen kon bereiken.

The rebels way of working


Na een online meeting waarin wij meer duidelijkheid scheppen over de daadwerkelijke behoefte, stellen wij een op maat aanpak voor in de vorm van een deep dive mentoring dag.

Een deep dive mentoringdag gaat live door bij het instituut, startend bij het parkeren en stopt pas weken later bij het finaal opleveren van de afgesproken informatie. Samen werken mag letterlijk genomen worden tijdens de deep dive mentoring dag. De bedoeling is om al veel werk verzet te hebben in plaats van de saloneigenaar op te zadelen met een ellelange to do lijst waarbij alles nog zelf dient uitgezocht te worden.

We zijn altijd goed voorbereid, met een vooraf ingevulde vragenlijst en een online uitgevoerde scan. Tijdens de dag doorlopen we het ganse instituut, bespreken we de verbeterpunten die ons opvallen en stroomlijnen we de on- en offline communicatie.


Resultaat

Stephanie: “Werken aan structuur en strategie in je zaak is enorm belangrijk. Ik had nood aan een sparringpartner. Iemand met een kritische blik die ervaring heeft in de skincare sector en dus weet waarover ze spreekt. En voila, ik kwam met dit geweldige team in contact! 💥

Het gevoel om ook eens ondersteund te worden en te kunnen kijken door een andere bril gaf mij meer rust, veel meer duidelijkheid en helderheid om de puntjes op de I te zetten.

Deze dames zeggen ook waar het op staat en hun ‘rebelse’ aanpak kon ik enorm appreciëren.

Ik ben als een speer aan de slag gegaan na ons eerste dive-in gesprek waarin Ann en Karolien een 6-tal uren de tijd hebben genomen om volledig mee in mijn verhaal te duiken. Ik kreeg een gigantische boost na onze eerste ontmoeting die later nauwkeurig werd opgevolgd.
Dankzij deze boost heb ik 5 behandeltrajecten in één maand tijd mogen opstarten.

Dankzij Rebels in Business ben ik ook een nieuwe samenwerking aangegaan. Enorm dankbaar hiervoor! 🙏🏻

Waardevol voor iedere ondernemer die nood heeft aan een eerlijk advies van twee gedreven consulten met tonnen ervaring !”Rebels in business: Stephanie is een dankbare klant om te ondersteunen. Het is een harde werker die zich onmiddellijk vastbijt in de handvaten die ze krijgt en ze zorgt ervoor dat het nodige gedaan wordt om orde op zaken te stellen. Het is een vat vol energie en ideeën. Heel leuk om uit al haar ideeën, diegene te filteren waar ze op korte- middellange en lange termijn mee aan de slag kan gaan. Na één deep dive mentoring dag is ze al enorm gegroeid. Binnenkort breien we hier een vervolg aan!

A woman with a beautiful rebellious mind!Your next step too?

Wil jij, net als Stephanie, omringd worden door 2 consultants die jou eerlijk advies geven en jouw taal spreken door hun doorgedreven skincare ervaring? Ben jij klaar voor de volgende stap naar groei en succes in je onderneming?

Ontdek de impact van een deep dive mentoring dag voor jouw unieke onderneming.

Plan je gesprek in en werk AAN jouw zaak!


Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.