CASE STUDY


We krijgen al eens de vraag, wat doen jullie nu exact? Enerzijds een gemakkelijk te beantwoorden vraag maar omdat wij op maat van elke aanvraag werken, blijft het algemene antwoord vaag.

Vandaar dat we starten met een reeks case studies die we met jou willen delen. Doelstelling is om je zo mee te nemen in onze werkzaamheden en je een gedetailleerder beeld te geven over wat wij doen wanneer een instituut, huidkliniek of parfumerie onze hulp inschakelt.

Meet… huidstudio Belle4Beauty


Isabel is al meer dan 25 jaar schoonheidsspecialiste die zich blijft bijscholen. Enkele jaren geleden startte ze haar eigen salon op, haar aanbod is organisch gegroeid. Wij zijn met elkaar in contact gekomen via een online business training die wij voor glo Skin Beauty organiseerden.

Behoefte van Belle4Beauty

Er werd één duidelijke wens door Isabel uitgesproken. Structuur! Isabel is een vat vol ideeën. Zij is een creatieve duizendpoot en een ondernemer in hart en nieren. Ze had een mentor nodig om haar plannen vorm te geven, om prioriteiten te stellen en om vanuit een extern oogpunt kritisch naar haar business te kijken en feedback te geven.


The rebels way of working

Na een online meeting waarin we meer duidelijkheid scheppen over de daadwerkelijke behoefte, stellen wij een op maat aanpak voor in de vorm van een deep dive mentoring dag.

Een deep dive mentoring dag gaat live door bij het instituut. De mentoring start voor ons vanaf het parkeren en stopt pas weken later bij het finaal opleveren van de afgesproken informatie.

Samen werken mag letterlijk genomen worden tijdens de deep dive mentoring dag. De bedoeling is om al veel werk verzet te hebben die dag in plaats van de saloneigenaar op het einde van de dag op te zadelen met een ellelange to do lijst waarbij alles nog zelf dient uitgezocht en uitgewerkt te worden.

Elke samenwerking start met een goede voorbereiding aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst die we op voorhand naar de klant doorsturen. Voordat we daadwerkelijk van start gaan, voeren we een online scan uit. Tijdens de deep dive mentoring dag bij Belle4Beauty hebben we alle ideeën getoetst aan het concept, werd de klantenflow van A-Z geanalyseerd, benoemden we de verbeterpunten die ons opvielen en enkele quick wins opleverden en hebben we de on- en offline communicatie gestroomlijnd.

Resultaat

Isabel: Ann en Karolien hebben écht naar mij geluisterd. Mijn ideeën werden onder de loep genomen alsook mijn concept. Na de deep dive mentoring dag was het voor mij duidelijk hoe ik mijn business verder ga aanpakken en waar ik naartoe wil groeien. Zij hebben een aantal verbeterpunten met me besproken waar ik onmiddellijk mee aan de slag ben gegaan. Zij houden echt rekening met mij als persoon. Ze daagden mij uit om uit mijn comfortzone te komen én gaven oplossingen die dichtbij mijzelf liggen. Dit zorgde ervoor dat ik vol enthousiasme aan de slag ben gegaan en al diezelfde week het verschil in omzet merkte. Na één week was mijn omzet van een ganse maand al behaald en de maand was juist gestart!

De handvaten die ze mij gegeven hebben, zorgen ervoor dat ik nu in een rechte lijn mijn concept verder kan verfijnen en ik gemakkelijker beslissingen kan nemen, afgestemd op mijn strategie. Ik bruis van energie in mijn huidstudio!             


Rebels in business: Ondernemers zoals Isabel zijn heerlijk om mee te werken! Aan de slag mogen gaan met haar ideeën en wensen gaven ons energie en de mogelijkheid om next level te gaan in het kneden en verder vormen van haar concept. In de dagen volgend op de deep dive mentoring dag hebben wij van Isabel zoveel feedback mogen ontvangen over haar aanpassingen wat fantastisch was om vanaf de zijlijn te volgen.

Het geweldige resultaat na zo’n korte periode was voor ons de kers op de taart.

De toekomst? Wij houden ondertussen contact en hebben een opvolgmeeting volgende maand ingepland.

We love it when a plan comes together!Your next step too?

Wil jij je, net als Isabel, laten omringen door 2 consultants die jouw ideeën vorm geven en zorgen voor structuur waardoor je groeit en controle hebt over je business?

Ben jij klaar voor de volgende stap als ondernemer?

Ontdek de impact van een deep dive mentoring dag voor jouw unieke skin business!

Plan je gesprek in en werk AAN jouw zaak!


Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.