De vreemde eend in de bijt…

A-typische schoonheidsspecialisten

Of je nu een hoge functie bekleedt bij een multinational of als verpleegster werkt… eens de microbe voor huidverzorging onder je huid kruipt, komt het er vroeg of laat onder verschillende vormen uit! De weg naar een bloeiende carrière in de skincare branche ligt voor iedereen open mits een gedegen herscholing.

Maximaliseer het potentieel
A-typische schoonheidsspecialisten zijn een waardevolle aanwinst wanneer je jouw instituut profileert als bedrijf. Deze profielen beschikken naast kennis over huidverzorging ook over goed ontwikkelde vaardigheden die jou en/of je team aanvullen op verschillende gebieden:

Commerciële vaardigheden

Schoonheidsspecialistes met een sales achtergrond zijn vaak topverkopers als ze hun nieuwe vak goed onder de knie hebben. Naast een mooie omzet, zijn deze specialisten ook in staat om een heel team mee te liften!

Creatieve skills

Zet schoonheidsspecialistes met bijvoorbeeld een marketing verleden in om jouw sociale media te beheren of jouw volledige off- en online communicatie.

Administratief talent

Structuur, regels en protocollen zijn de opmerkelijkste competenties van administratieve profielen. Maak gebruik van deze sterktes om jou als eigenaar te ontlasten en geef net die medewerker de verantwoordelijkheid over jouw administratieve flows zoals het digitaliseren van jouw klantenbestand, je inventarisatie, stockbeheer, enz…

Medische achtergrond

Naast een mogelijke hygiënische upgrade voor jouw instituut, werkt deze specialist graag met protocollen en is zij/hij gewend aan een variabel uurrooster. Maar belangrijker nog, deze specialist speelt een belangrijke rol in het voorlichten over huidaandoeningen en opent nieuwe deuren naar bepaalde producten en apparatuur! Het is een potentieel profiel dat gerichte interesse heeft om zich verder te specialiseren en bij te scholen.

Geef gerichte taken die jou ontlasten zodat jijzelf tijd hebt om je strategisch met je business bezig te houden. Het is niet enkel werken in je zaak maar ook aan je zaak😉

re-spice academy

Laat je omringen door experts

Onder het motto schoenmaker blijf bij je leest, zijn wij er van overtuigd dat je laten omringen door experts je veel verder brengt dan te proberen om alle ballen zelf in de lucht te houden. Dit kan enerzijds met medewerkers die naast expertise over de huid, ook een andere expertise hebben. Anderzijds kan je steunen op experts die hun kennis delen op Re-Spice Academy

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.