This is one of the things we do best

Let us inspire you


Stap binnen in de betoverende, open minded wereld van skincare centers, waar klanten worden ondergedompeld in een zee van verwennerij en waar een persoonlijke connectie centraal staat. De trend om klanten te verwennen en een onvergetelijke ervaring te bieden, is overal voelbaar. Schoonheidsinstituten doen er alles aan om drempelverlagend te werken, met als doel een diepgaande klantconnectie te creëren.

De ruimtes worden opnieuw vormgegeven met oog voor detail, de routes en rituelen worden heroverwogen en kassablokken verdwijnen. Betaalmethodes worden herbekeken en testers worden (weer) toegevoegd aan het aanbod. Het gaat zo veel verder dan alleen de fysieke aanpassingen. Het draait om het creëren van een sfeer, een ambiance die de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. Het is geen kwestie van het inrichten van een commerciële ruimte; het is het scheppen van een oase van rust, inspiratie en connectie.

In deze oase wordt nauwlettend gelet op de klantenflow. Elk aspect is doordacht: waar voelt mijn klant zich het meest op zijn gemak? Welke sfeer brengt de juiste stemming? Hoe geef ik mijn klant optimaal advies? Hoe voorkom ik een barrière tussen mij en mijn klant? Wat zorgt ervoor dat mijn klant terugkomt? Hier draait het om intuïtief behandel- en productadvies, om de kunst van het aanvoelen, oprecht interesse tonen en het juist inschatten van de klant.

Dit alles wordt tot leven gebracht door het streven naar vakbekwaamheid en een duidelijke, doelgerichte aanpak. De klant staat hier altijd in het middelpunt. Het is zo veel meer dan alleen het ondergaan van een huidbehandeling, de klant ervaart een buitengewone laagdrempelige ervaring van zorgvuldige deskundigheid en uitstekende service wat resulteert in aantoonbare resultaten.


Stap binnen in een plek, waar je wordt meegenomen in een omgeving waar elk moment – van geuren tot aanraking – doordrongen is van precisie en hoge kwaliteit. Welkom in de ultieme skincare beleving, waar elke klant wordt gewaardeerd en elke ervaring een onvergetelijk verschil maakt.

Laat je als klant eens inspireren bij je collega’s in de buurt, in grootsteden, bij nieuw geopende concept spaces van Aesop, Oh My Cream en Sisley in Antwerpen of boutiques zoals een Babassu, Peaufiné of een Skins.


Your next step too?

Elke aanpassing in jouw skin business kan klein starten en groots uitpakken. Herbekijk en evalueer de routing van je klantenflow. Analyseer kritisch wat drempelverhogend werkt en elimineer deze belemmeringen. Je zal versteld staan wat dit doet met jou, je klant én jouw zakencijfer!

Heb je graag dat een extern oog jouw zaak onder de loep neemt?


Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.