de business rebels

Ann Reyns

Meer dan 10 jaar relevante ervaring als sales-, retail- en marketing-communicatiemanager

Karolien De Bie

Meer dan 10 jaar relevante ervaring als account manager en
trainingscoördinator

missie & visie

GET INSPIRED – (RE)FOCUS – GLOW

Jouw strategische schakel voor een succesvolle skin business


Laten we onze kennis bundelen om de skincare branche te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen!” Met deze visie in gedachten werd rebels in business opgestart. 20 Jaar opgetelde ervaring in sales, marketing, educatie en retail op operationeel- en managementniveau, gooien wij in de strijd om dé waardevolste partner te zijn voor zowel  distributeurs, startups en skincare centers .

Ben je 
distributeur? Rebels in business is een dynamisch, krachtig duo met een behoorlijke rugzak aan relevante kennis. Wij stellen onze expertise graag ter beschikking om jouw merk te (her)positioneren op de Belgische markt. Op projectmatige basis maken wij het verschil bij één of meerdere departementen die we tijdelijk ondersteuning bieden. Nieuwe klanten bereiden we voor op de komst van jouw merk door hun business ‘on point’ te zetten zodat zij vanaf dag 1 succesvol starten.

Als
startup begeleiden we jouw business van A-Z. Het schrijven van een businessplan, het uitwerken van jouw concept (DNA van jouw instituut) en opstellen van een marketingstrategie met bijhorend communicatieplan doet onze handen jeuken om erin te vliegen!

Loop je als
salon ondernemer vast en heb je nood aan een mentor of business partner om de knelpunten uit jouw business te halen of om jouw instituut naar een hoger niveau te tillen, dan zijn wij hét ideale team.

Naast het duo Ann-Karolien staat er een geweldig team aan
freelancers klaar met elk hun specialisatie. Website, SEO, fotografie, copywriting, social media, juridische ondersteuning,… we cover your back!

rebels-in-business

error: