de business rebels

Ann Reyns

Meer dan 10 jaar relevante ervaring als sales-, retail- en marketing-communicatiemanager

Karolien De Bie

Meer dan 10 jaar relevante ervaring als account manager en
trainingscoördinator

missie & visie

INSPIRATIE – (RE)FOCUS – GROEI


Jouw strategische schakel voor een succesvolle skin business


Laten we onze kennis bundelen om de skincare branche te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen! ” Met deze visie in gedachten werd rebels in business opgestart. 20 Jaar opgetelde ervaring in sales, marketing, educatie en management gooien wij in de strijd om dé waardevolste partner te zijn voor zowel skincare centers als distributeurs.

Loop je als
salon ondernemer vast en heb je nood aan een mentor en business partner om de knelpunten uit jouw business te halen of je instituut naar een hoger niveau te tillen, dan zijn wij hét ideale team.

Ben je
distributeur? Rebels in business is een dynamisch, krachtig duo met een behoorlijke rugzak aan relevante kennis. Op projectmatige basis kunnen wij je sales team trainen zodat zij het verschil maken bij jouw klanten; je marketing-communicatiestrategie uitwerken; je trainingsprogramma on point zetten; en nog zoveel meer.

Naast het duo Ann-Karolien staat er een geweldig team aan
freelancers klaar met elk hun specialisatie. Website, SEO, fotografie, copywriting, social media, juridische ondersteuning,… we cover your back!


rebels-in-business
error: